Hulp bij Google Mijn Bedrijf

Team Google Workspace biedt geen support voor Google Mijn Bedrijf-accounts. U kunt het volgende doen als u hulp nodig heeft:

Uw bedrijf verifiëren met een briefkaart

Heeft u ervoor gekozen uw bedrijf te verifiëren met een briefkaart? Het kan veertien dagen duren voordat u de briefkaart ontvangt. Hulp bij verificatie per briefkaart.

Hulp nodig?

Neem contact op met het supportteam van Google Mijn bedrijf voor hulp bij uw Google Mijn Bedrijf-account.