Implementeringsresurser för företag

Använd våra resurser för ändringshantering och tekniska guider när du ska distribuera G Suite i en stor organisation.

Pilot i fem steg

Kör ett test i fem steg

Har du precis registrerat dig för en testperiod på G Suite? Konfigurera Gmail, starta ditt första videomöte och få ut mesta möjliga av dina nya tjänster.

Visa planen för testet i fem steg

Tekniska överflyttningsguider

Tekniska överflyttningsguider

Visa detaljerade guider om överflyttning, migrering, synkronisering och nätverkande.

Visa tekniska övergångsguider

Resurser för ändringshantering

Resurser för ändringshantering

Använd vår plan för ändringshantering och Google-guideprogrammet för att hjälpa användarna med en smidig överflyttning till G Suite.

Visa resurser för ändringshantering