Systeemvereisten voor Agenda-interoperabiliteit

Voordat u Agenda-interoperabiliteit instelt, moet u zorgen dat u aan de volgende vereisten voldoet.

Vereisten voor Exchange

• Microsoft Exchange 2013 of 2016 of Exchange Online (Microsoft 365)
  • Binnenkomende en uitgaande internetverbinding voor Exchange Web Services (EWS).
  • Een SSL-certificaat (verstrekt door een vertrouwde openbare rootcertificeringsinstantie) voor de Exchange-server.
  • Een Exchange-rolaccount waarmee Google Agenda toegang heeft tot Exchange.

Vereisten voor Google

• U heeft een Google-rolaccount nodig om Exchange te kunnen gebruiken in Google Agenda.
  • U moet de toegang tot aanvullende services aanzetten voor alle gebruikers of voor specifieke organisatie-eenheden. Zie Aanvullende Google-services aan- of uitzetten voor meer informatie.

Verificatie

Microsoft heeft aangekondigd dat vanaf 1 oktober 2022 basisverificatie voor EWS wordt uitgezet en in plaats daarvan OAuth 2.0 wordt ondersteund. Zie Beëindiging van basisverificatie in Exchange Online voor meer informatie.

Agenda-interoperabiliteit ondersteunt basisverificatie voor Exchange op locatie en OAuth 2.0 voor Exchange Online (Microsoft 365).

Agenda-interoperabiliteit gebruiken met andere agendaproducten

Als u Agenda-interoperabiliteit gebruikt, kunt u Google Calendar Connector for HCL Notes (GCCHN) niet gebruiken. Google Agenda ondersteunt slechts één externe bron met beschikbaarheidsgegevens tegelijk. Zie Beschikbaarheid delen met HCL Notes voor meer informatie over GCCHN.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.