Installera och konfigurera GCCHN

8. Konfigurera webbtjänsten på administratörskonsolen

När du konfigurerar Google Calendar Connector for HCL Notes (GCCHN) är nästa steg att konfigurera domänen för Google Workspace på Googles administratörskonsol.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ett konto som har behörighet som avancerad administratör (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Apparföljt avGoogle Workspaceföljt avKalender.
  3. Klicka på Hantering av kalenderinteroperabilitet.
  4. Markera rutan Aktivera kompatibilitet för kalender.
  5. Under Typ väljer du Google Calendar Connector för HCL Notes.
  6. Under Webbadress för ledig/upptagen-tjänst anger du den fullständiga webbadressen till GetNotesFreeBusy-agenten i din GCCHN-databas.

Exempel: http://dominoserver.example.com/gcchn/google-calconn.nsf/(GetNotesFreeBusy)?OpenAgent.

Visa komponenter och värden för Domino URI nedan.

7. Klicka på Spara.

Tips! Om du vill visa tidigare ändringar i inställningarna för kalenderinteroperabilitet klickar du på länken Granskningslogg.

Domino URI-komponent Värde
Protokoll http:// eller https:// http://
Fullständigt kvalificerat värdnamn för Domino-servern dominoserver.mycompany.com
Fullständig sökväg till anslutardatabasen i förhållande till Domino-datamappen

/gcchn/google-calconn.nsf

I det här exemplet har anslutardatabasen google-calconn.nsf installerats i mappen gcchn.

Sökväg och utlösargument från webbtjänstagenten /(GetNotesFreeBusy)?OpenAgent

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.