Ändra inställningar för Jamboard

Som administratör kan du ändra inställningarna för dina Jamboards. Vissa inställningar ändrar alla Jamboards i organisationen, medan andra inställningar bara ändrar enskilda Jamboards.

Ändra inställningar för alla Jamboards

Du kan visa, ändra och uppdatera de här inställningarna för alla Jamboards.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna menyn följt av Enheterföljt avJamboardföljt avEnheter.

Vissa funktioner kan kräva att du har behörigheten Jamboard Management.

3. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  4. Klicka på en inställning om du vill ändra den. Se listan med inställningar nedan.
  5. Klicka på Spara.
Inställning Detaljer
Skärmsläckarmeddelande Ange ett meddelande på upp till 120 tecken som ska visas i Jamboard-skärmsläckaren.
Bekräftelse av ägarskap När du sparar en Jam på en tavla kräver denna inställning att ägaren av en Jam bekräftar via e-post.
Tidsgräns för Jam Du kan ange en tidsgräns för alla Jamboards i organisationen. När en Jamboard är inaktiv under den angivna tidsperioden informerar ett meddelande användarna om att de antingen kan behålla sin Jam öppen eller också stängs den omedelbart.

Obs! Om en Jam inte har någon ägare sparas den inte.
Chromecast-streaming Ange om du vill att dina Jamboards ska kunna streama media med Chromecast.

Ändra inställningar för en enskild Jamboard

Du kan visa, ändra och uppdatera de här inställningarna för enskilda Jamboards.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna menyn följt av Enheterföljt avJamboardföljt avEnheter.

Vissa funktioner kan kräva att du har behörigheten Jamboard Management.

3. Lägg till ett filter högst upp om du vill söka efter specifika tavlor. Välj ett filter som Namn, Plats, Anteckning, Hälsa ellerStatus.
  4. Klicka på en Jamboard om du vill visa och redigera inställningarna för den.
  5. Till höger om avsnittet Enhetsinställningar klickar du på nedåtpilen och klickar sedan på inställningen för att ändra den.
  6. Klicka på Spara.
Inställning Detaljer
Namn Ange ett unikt namn för att identifiera din Jamboard.
Plats Ange platsen för din Jamboard (exempelvis konferensrummet där du använder den).
Konfiguration av videokonferens Koppla tavlan med en rumskalender eller en Google Meet-maskinvaruenhet. Mer information finns i Konfigurera Jamboard för videomöten.
Tidsgräns för skärmsläckare (minuter) Ange hur länge (i minuter) Jamboard ska vara inaktiv innan skärmsläckaren aktiveras. Du kan ställa in en fördröjning på maximalt 1 440 minuter (1 dag).
Tillgänglighet för demoläge Välj om en interaktiv demo ska visas på tavlan. Mer information finns i Aktivera Jamboard-demonstrationer.
WiFi SSID Lägg till namnet på Wi-Fi-nätverket.
Anmärkningar Lägg till en anteckning om Jamboard.
Skicka loggdata till Google Välj om du vill skicka data till Google.
Språk Välj ett språk som ska användas på Jamboard. Jamboard stöder för närvarande bara engelska och japanska.
Tidszon Ange tidszon för Jamboard.
Fler tangentbord Lägg till ytterligare ett tangentbord för Jamboard. Jamboard stöder för närvarande bara engelska och japanska.