Förhindra nätfiske med meddelandeskanning före leverans

Som administratör kan du förbättra Gmails förmåga att identifiera misstänkt innehåll med utökad meddelandeskanning före leverans. När Gmail identifierar ett misstänkt nätfiskemeddelande visas vanligen en varning och meddelandet kan flyttas till skräpposten.

Med alternativet Utökad meddelandeskanning före leverans fördröjs meddelandeleveransen något när Gmail identifierar misstänkt innehåll, så att Gmail kan göra ytterligare säkerhetskontroller av meddelandet.

Aktivera utökad meddelandeskanning före leverans

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Apparföljt avGoogle Workspaceföljt avGmail-följt avSkräppost, nätfiske och skadlig programvara.
  3. Välj din organisation på toppnivå.
  4. Bläddra till inställningen Utökad meddelandeskanning före leverans.
  5. Markera rutan för att tillämpa inställningen på domänen eller avmarkera rutan för att stänga av inställningen.

Det kan ta upp till 24 timmar att införa ändringar, men det går oftast snabbare. Läs mer