Berichten uitgebreid scannen vóór levering

Wanneer Gmail vaststelt dat een e-mail mogelijk een phishing-bericht is, kan een waarschuwing worden weergegeven of kan de e-mail naar Spam worden verplaatst. Door berichten uitgebreid te scannen vóór levering verbetert de wijze waarop verdachte inhoud wordt geïdentificeerd.

Wanneer Gmail verdachte inhoud detecteert, wordt de levering enigszins vertraagd om extra controles te kunnen uitvoeren. Gmail doet dit via een instelling die u kunt inschakelen voor uw domein.

Instelling voor uitgebreid scannen van berichten vóór verzending

Deze instelling zoeken:

1. Log in bij de Google-beheerdersconsole.

Log in met je beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op de homepage van de beheerdersconsole naar Appsen danG Suiteen danGmailen danGeavanceerde instellingen.

Tip: Scroll naar beneden op de Gmail-pagina om 'Geavanceerde instellingen' te zien.

3. Selecteer de organisatie op het hoogste niveau.
  4. Ga naar de instelling Uitgebreid scannen van berichten vóór verzending.
  5. Vink het vakje aan om de instelling toe te passen op uw domein. Haal het vinkje weg om de instelling uit te schakelen.