Policy för automatisk uppdatering av Jamboard

Översikt

Jamboard får automatiska uppdateringar så att både enheten och programvaran på enheten förbättras. Maskinvaruutveckling och ny teknik gör dock att enheter blir inaktuella med tiden. Av dessa skäl kan vi inte på obestämd tid garantera att äldre Jamboard-maskinvara får uppdateringar med nya OS-funktioner eller att äldre enheter fortsätter att få nya funktioner.

Allmän policy för automatisk uppdatering

• När en enhet når slutet på automatiska uppdateringar (AUE) betyder det att produktmodellen anses vara för gammal och att vi inte längre kan garantera automatiska programuppdateringar från Google.
  • Kunder som använder enheter som har passerat AUE-datumet får inte längre full support(1) från Google Cloud- och Google Workspace for Education-team.
  • Business- och Education-kunder som använder enheter som har passerat AUE-datumet kan eventuellt inte hantera enheterna enligt förväntan med hjälp av Googles administratörskonsol eller använda nya hanteringsfunktioner.
  • Google meddelar AUE-datumen för olika modeller på den här sidan när en modell har lanserats.
  • Det kan hända att nya programvaruuppdateringar utfärdas längre än det angivna AUE-datumet, men uppdateringarna slutar aldrig tidigare än vad som har angetts.
  • För Jamboard-modeller som inte har nått AUE-datumet får OS-uppdateringar och fungerar med hanteringstjänsten.
  • Datumet då enhetens inte längre säljs kontrolleras av OEM (tillverkaren) och är inte kopplat till modellens AUE-datum. Därför visas inte slutdatumet för försäljning i tabellen.

Produkt Sista giltighetsdatum för automatisk uppdatering
Jamboard 55 30 september 2024