Om moms i Taiwan

Gäller G Suite, Cloud Identity Premium och andra tjänster som hanteras på Googles administratörskonsol.

Google tillämpar 5 % mervärdesskatt (moms) på Google-konton för kunder som köper elektroniska tjänster i Taiwan. Detta görs i enlighet med lagstiftningen om momsregistreringskrav i Taiwan.

Berörda kunder måste skicka sitt momsregistreringsnummer till Google. Hur du ska skicka det beror på hur du betalar. Mer information finns nedan. Google kan använda uppgifterna som du tillhandahåller för att avgöra vilka skatter som är tillämpliga.

Om du inte tillhandahåller ditt momsregistreringsnummer kan det hända att debiteringarna på kontot ökar.

Obs! Google kan inte ge råd i skattefrågor. Kontakta din skatterådgivare vid frågor om skatt.

Min betalning dras av automatiskt

Ange ditt momsregistreringsnummer i betalningsinställningarna. Om du använder kontotypen Privatperson och har ett momsregistreringsnummer väljer du skattestatusen Registrerad privatperson innan du anger momsregistreringsnumret.

Jag betalar via månadsfaktura

Kontakta Support för G Suite om du vill skicka in ditt momsregistreringsnummer.

Ändringar för företagsenheter

För vissa kunder har Google tilldelat användarvillkoren från en företagsenhet till en annan. Om så är fallet gäller villkoren i ditt tjänsteavtal för den nya företagsenheten och tjänster och fakturering tillhandahålls.