Hämta en lista över användare

Du kan ladda ned en lista över alla användare i din organisationens konto eller skapa en lista som filtreras av användarattribut, till exempel status (aktiv eller avstängd) eller per organisation. Du kan ladda ned användarlistan som en kommaseparerad CSV-fil eller exportera den till ett Google-kalkylark.

Ladda ned en användarlista

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Användare på startsidan för administratörskonsolen.
  3. (Valfritt) Filtrera användarlistan genom att göra något av följande:
    • Om du vill filtrera efter användarattribut klickar du på Lägg till filter ovanför användarlistan och väljer ett attribut.

Find this option at the top of the user list

• Om du vill filtrera efter organisation väljer du en organisationsenhet. (Du måste kanske klicka på Öppna längst upp till vänster för att se organisationsträdet.)
  4. (Valfritt) Om du bara vill inkludera valda kolumner i din nedladdade lista konfigurerar du användarlistan med de här kolumnerna.Om du vill lägga till eller ta bort kolumner klickar du på Hantera kolumner Manage columns.

I ett senare steg nedan kan du välja att bara inkludera dessa kolumner eller alla tillgängliga kolumner i nedladdningen.

5. Överst i användarlistan klickar du på Ladda ned användare.
  6. Välj att ladda ned en filtrerad lista eller en lista över alla användare.
  7. Välj att bara inkludera de kolumner som visas i användarlistan eller alla tillgängliga kolumner i den nedladdade filen.
  8. Välj att ladda ned användarlistan som en CSV-fil eller exportera den till Google Kalkylark.
  9. Klicka på Ladda ned.

Filnedladdningen läggs till på listan Uppgifter. Listan öppnas automatiskt och visar förloppet för nedladdningen.

10. När bearbetningen är klar klickar du på länken i uppgiften för att ladda ned eller öppna filen, beroende på vilket alternativ du valde.