DomainDiscount24: Verifiera domänen

Viktigt! Använd den här artikeln för att konfigurera en ny domän med Google Workspace. Om du har använt Google Workspace med din domän i mer än tre dagar är din domän redan verifierad.

Varför måste jag verifiera domänen?

Vi vill inte att någon annan använder din -domän för att registrera sig för Google Workspace. Du kan hjälpa oss att skydda din domän genom att visa oss att du äger den.

Hur verifierar jag?

När du registrerar dig för Google-tjänsten får du en verifieringspost som du kopierar och klistrar in i domäninställningarna (lagras normalt hos domänvärden).

Behöver du hjälp med verifiering? Kontakta Google Workspace-supporten för snabb och personlig hjälp som ingår i Google Workspace-prenumerationen. Support för Google Cloud är tillgänglig för kunder med support på Silver-, Gold- eller Platinum-nivån.

Steg 1: Hämta verifieringskoden från Google Workspace
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Klicka på Fortsätt för att verifiera domänen med en TXT-post.

3. Leta reda på verifieringskoden i konfigurationsverktyget och klicka på Kopiera.

Visar knappen Kopiera bredvid verifieringskoden för Google Workspace.

Steg 2: Logga in på domänvärden

1. På sidan Verifiera din domän och konfigurera e-post i installationsguiden klickar du på länken för att öppna inloggningssidan för domänvärden på en ny flik.

Obs! Om installationsguiden inte innehåller en länk till din domän öppnar du webbplatsen för DomainDiscount24 på en ny flik. Ha installationsguiden öppen på den första fliken.

2. Ange e-postadressen och lösenordet som du skapade när du köpte domänen från DomainDiscount24.
  3. Gör något av följande:
Steg 3: Lägg till verifieringsposten i domänens DNS-poster
  1. Klicka på Domäner följt av Mina domäner till vänster.

Domains > My domains is selected.

2. Klicka på domännamnet som du vill verifiera för en Google-tjänst.
  3. På fliken DNS-inställningar rullar du längst ned på sidan och i avsnittet Underdomän klickar du på Redigera bredvid domänen du vill verifiera.

The Edit button is to the right of the Domain and Details fields.

4. Rulla ned till avsnittet TXT och klistrar du in hela verifieringsposten som du kopierade i steg 1 i fältet TXT-värde.

The TXT record is entered in the TXT Record field on the DNS Settings page.

5. Klicka på Spara längst ned i fönstret DNS-inställningar.

Den nya TXT-posten visas i avsnittet Underdomän.

Steg 4: Ange att Google Workspace ska kontrollera din verifieringskod
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Klicka på Fortsätt.

3. Rulla längst ned på nästa sida och klicka på Verifiera min domän.

Viktigt! Det kan ta ytterligare tid för registraren att publicera verifieringskoden. Om konfigurationsverktyget för Google Workspace visar ett felmeddelande väntar du en timme innan du försöker igen.

Nästa steg

1. Återgå till konfigurationsverktyget för Google Workspace där du kan:
    • Lägga till andra användare på ditt konto.
    • Aktivera Gmail för din organisation.
  2. Läs snabbstartguiderna för information om hur du fortsätter konfigurera Google Workspace för organisationen.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.