Redigering i klassiska Sites inaktiveras från och med den 30 januari 2023. Agera nu och migrera från klassiska Sites till nya Sites. Läs mer

API-stöd för Google Sites

Den här artikeln riktar sig till administratörer som använder den nya versionen av Google Sites (med knappen Publicera uppe till höger). Få administratörshjälp för klassiska Google Sites.

Sites API har i nuläget enbart stöd för klassiska Sites. Dessa API:er har inte stöd för nya Sites.

API-information för klassiska Sites