Overzicht: informatie ophalen over apparaten

Status- en gebruikersgegevens ophalen voor apparaten die toegang hebben tot de gegevens van uw organisatie

U kunt op verschillende plaatsen informatie krijgen over mobiele apparaten, desktops, laptops en de gebruikers ervan. Elke locatie biedt verschillende mogelijkheden voor informatie en acties. U ziet daar een overzicht van in de volgende tabel.

Tip: Als u automatische e-mails wilt ontvangen voor problemen met beheer van mobiele apparaten die uw aandacht vereisen (zoals wanneer een apparaat is gehackt of er verdachte activiteit op is geregistreerd), kunt u meldingen instellen. Meer informatie

Welke apparaatgegevens wilt u zien?

Gegevens Gebruik de informatie voor het volgende:
Een lijst met mobiele apparaten waarop een gebruiker toegang heeft tot het werkaccount.

Mobiele apparaten beheren (wissen, blokkeren, goedkeuren) voor een specifieke gebruiker.

Meer informatie

Een lijst met alle beheerde apparaten en eindpunten.

Een overzicht bekijken van alle apparaten (persoonlijk, eigendom van het bedrijf) en eindpunten waarop een gebruiker het werkaccount heeft geopend. Afhankelijk van het beheertype kunt u het volgende controleren:

• De beveiligingsinstellingen van een apparaat
  • Apparaateigenschappen
  • Contactgegevens gebruiker
  • Geïnstalleerde apps

Meer informatie (mobiele apparaten)

Meer informatie (eindpunten)

Een lijst met apparaten die eigendom zijn van het bedrijf.

• De inventaris van apparaten die eigendom zijn van het bedrijf beheren.
  • Informatie bekijken over de inschrijving van iOS-apparaten.
  • Beheer- en controletools gebruiken.

Meer informatie

Een lijst met apparaten die door de beheerder moeten worden goedgekeurd.

Apparaten bekijken en goedkeuren die beheerderstoegang vereisen voor toegang tot de gegevens van uw organisatie.

Meer informatie

Diagrammen met het aantal gebruikers per type mobiel apparaat in de loop der tijd.

Bekijk en exporteer tijdreeksgegevens van actieve mobiele apparaten en apparaatgebruikers per platform.

Meer informatie

Een lijst met gebeurtenissen op apparaten en eindpunten.

Problemen met apparaten oplossen. U kunt bijvoorbeeld zien welke systeemgebeurtenissen zich hebben voorgedaan op het apparaat voordat het probleem begon. Dit zijn bijvoorbeeld de volgende gebeurtenissen:

• Updates van het besturingssysteem
  • Installeren, updaten en verwijderen van apps

Meer informatie