Weebly: Verifiera domänen

Obs! Följ de här anvisningarna om du köpt domännamnet (till exempel dittföretag.com) via Weebly. Om webbplatsen tillhandahålls av Weebly men du har köpt domännamnet via en annan domänvärd följer du anvisningarna för den domänvärden. Om du är osäker på vem som är domänvärd kan du identifiera den här.

Viktigt! Använd den här artikeln för att konfigurera en ny domän med Google Workspace. Om du har använt Google Workspace med din domän i mer än tre dagar är din domän redan verifierad.

Varför måste jag verifiera domänen?

Vi vill inte att någon annan använder din -domän för att registrera sig för Google Workspace. Du kan hjälpa oss att skydda din domän genom att visa oss att du äger den.

Hur verifierar jag?

När du registrerar dig för Google-tjänsten får du en verifieringspost som du kopierar och klistrar in i domäninställningarna (lagras normalt hos domänvärden).

Behöver du hjälp med verifiering? Kontakta Google Workspace-supporten för snabb och personlig hjälp som ingår i Google Workspace-prenumerationen. Support för Google Cloud är tillgänglig för kunder med support på Silver-, Gold- eller Platinum-nivån.

Steg 1: Hämta verifieringskoden från Google Workspace
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Klicka på Fortsätt för att verifiera domänen med en TXT-post.

3. Leta reda på verifieringskoden i konfigurationsverktyget och klicka på Kopiera.

Visar knappen Kopiera bredvid verifieringskoden för Google Workspace.

Steg 2: Logga in på domänvärden

1. På sidan Verifiera din domän och konfigurera e-post i installationsguiden klickar du på länken för att öppna inloggningssidan för domänvärden på en ny flik.
    Obs! Om det inte finns någon länk till domänen klickar du här och öppnar webbplatsen Weebly® på en ny flik. Installationsguiden förblir öppen på den första fliken.
  2. Logga in på Weebly.

Om du inte känner till ditt användarnamn och lösenord kan du återställa lösenordet eller kontakta support för Weebly.

Steg 3: Lägg till verifieringsposten i domänens DNS-poster
  1. Från startsidan för Weebly klickar du på Domäner.
  2. Klicka på domänen du vill verifiera med Google-tjänsten.
  3. I avsnittet DNS-poster klickar du på Redigera.

4. Klicka på Lägg till post.

5. Från rullgardinsmenyn Typ väljer du TXT.

6. Ange @ i fältet Värd.

7. Klistra in verifieringsposten du kopierade tidigare i fältet Pekar på.
  8. Klicka på Spara.

Skärmen uppdateras med din nya TXT-post i avsnittet DNS-poster.

Steg 4: Ange att Google Workspace ska kontrollera din verifieringskod
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Klicka på Fortsätt.

3. Rulla längst ned på nästa sida och klicka på Verifiera min domän.

Viktigt! Det kan ta ytterligare tid för registraren att publicera verifieringskoden. Om konfigurationsverktyget för Google Workspace visar ett felmeddelande väntar du en timme innan du försöker igen.

Nästa steg

1. Återgå till konfigurationsverktyget för Google Workspace där du kan:
    • Lägga till andra användare på ditt konto.
    • Aktivera Gmail för din organisation.
  2. Läs snabbstartguiderna för information om hur du fortsätter konfigurera Google Workspace för organisationen.