Squarespace: Skydda din domän

Viktigt! Använd den här artikeln för att konfigurera en ny domän med Google Workspace. Om du har använt Google Workspace med din domän i mer än tre dagar är din domän redan verifierad.

Varför måste jag verifiera domänen?

Vi vill inte att någon annan använder din -domän för att registrera sig för Google Workspace. Du kan hjälpa oss att skydda din domän genom att visa oss att du äger den.

Steg 1: Hämta verifieringskoden från Google Workspace
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Klicka på Fortsätt för att verifiera domänen med en TXT-post.

3. Leta reda på verifieringskoden i konfigurationsverktyget och klicka på Kopiera.

Visar knappen Kopiera bredvid verifieringskoden för Google Workspace.

Steg 2: Lägg till verifieringskoden på Squarespace
  1. Öppna Squarespace på en ny flik.

Obs! Logga in med det konto som du använde när du köpte domänen. Om du inte har inloggningsuppgifterna kan Squarespace hjälpa dig.

2. Klicka på Domäner bredvid den domän som ska konfigureras i dag.

3. Klicka på din domän till vänster.

4. Klicka på Avancerade inställningar.

Advanced Settings is found under the Primary Domain.

5. Välj Verifiering av G Suite/Google Workspace under Lägg till förinställningar.

G Suite Verification is selected at the bottom of the drop-down list.

6. Klistra in verifieringskoden som du kopierade i steg 1 i fältet.

The TXT record field is to the right of the G Suite Verification drop-down option.

7. Klicka på Lägg till.
Steg 4: Ange att Google Workspace ska kontrollera din verifieringskod
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Klicka på Fortsätt.

3. Rulla längst ned på nästa sida och klicka på Verifiera min domän.

Viktigt! Det kan ta ytterligare tid för registraren att publicera verifieringskoden. Om konfigurationsverktyget för Google Workspace visar ett felmeddelande väntar du en timme innan du försöker igen.

Nästa steg

1. Återgå till konfigurationsverktyget för Google Workspace där du kan:
    • Lägga till andra användare på ditt konto.
    • Aktivera Gmail för din organisation.
  2. Läs snabbstartguiderna för information om hur du fortsätter konfigurera Google Workspace för organisationen.
Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.