Konfigurera användaradministration för Workplace by Facebook

Du kan konfigurera automatisk användaradministration (automatisk administration) så att alla ändringar som du gör av användarkonton i Google Workspace automatiskt synkroniseras med denna app från tredje part.

Automatisk användaradministration fungerar enbart för aktiva, avstängda eller borttagna användare. Här ingår inte arkiverade användare.

Innan du börjarKonfigurera enkel inloggning för appen

Facebook har ändrat autentiseringsmetoden som används för automatisk användaradministration. Den nya autentiseringsmetoden fungerar för närvarande inte med Googles automatiska anslutare för användaradministration i Workplace by Facebook.

Det finns en tillfällig lösning för synkronisering av Google-användare till Workplace by Facebook:

1. Öppna Anslut via Workplace-import för mer information om hur du använder den här metoden.
  2. Mer information om säkra integrationer med Workplace finns i produktnyheter om Workplace by Facebook.

Google uppdaterar den automatiska anslutaren för användaradministration i Workplace by Facebook så att den fungerar med Facebooks autentiseringsmekanism. När uppdateringen är tillgänglig visas ändringarna i den här artikeln.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.