Ange delningsalternativ för Google Sites

Den här artikeln riktar sig till administratörer som använder den nya versionen av Google Sites (med knappen Publicera uppe till höger). Få administratörshjälp för klassiska Google Sites.

Delningsinställningarna för Drive-filer definierar hur Sites-projektfiler delas. Du kan till exempel göra följande:

• Hindra att användare kan dela filer utanför organisationen.
  • Tillåt användare att dela platser med personer utanför organisationen.  Den här funktionen är tillgänglig med G Suite Business och Enterprise eller G Suite Essentials. Jämför utgåvor
  • Tillåt användarna att dela utanför organisationen till vem som helst.
  • Välj standardinställning för länkdelning.