Överföra äganderätten för Sites-filer

Den här artikeln riktar sig till administratörer som använder den nya versionen av Google Sites (med knappen Publicera uppe till höger). Få administratörshjälp för klassiska Google Sites.

Du kan överföra äganderätten för en fil i Google Sites till en annan användare. Sites-filer sparas på Google Drive och du överför dem på samma sätt som med andra Drive-filer. Mer information finns i Överföra Drive-filer till en ny ägare.