Eigendom van Sites-bestanden overzetten

Dit artikel is bestemd voor beheerders van de nieuwe versie van Google Sites (knop Publiceren rechtsboven). Hulp voor beheerders van de klassieke versie van Google Sites.

U kunt het eigendom van een bestand in Google Sites overzetten naar een andere gebruiker. Sites-bestanden worden opgeslagen in Google Drive. U kunt het eigendom ervan dus op dezelfde manier overzetten als andere Drive-bestanden. Zie Drive-bestanden overzetten naar een nieuwe eigenaar voor meer informatie.