Krav för Google Sites

Den här artikeln riktar sig till administratörer som använder den nya versionen av Google Sites (med knappen Publicera uppe till höger). Få administratörshjälp för klassiska Google Sites.

Webbläsarkrav

Mer information finns i Systemkrav och webbläsare.

Brandväggsinställningar för Google Sites

Dina brandväggsregler ska ansluta till följande värdar och portar så att användarna i ditt nätverk kan få tillgång till nya Google Sites. I annat fall kan användarna blockeras eller nekas åtkomst från dessa tjänster.
  1. Alla värdar och portar för Drive och Dokument.
  2. Följande ytterligare värdar använder HTTPS (port 443):
    • sites.google.com
    • www.google-analytics.com

Obs! Inbäddade webbplatser återges inte om inte de inbäddade webbadresserna läggs till på listan över värdar med HTTPS.

Gränser för lagringsutrymme på Sites

Webbplatser och det innehåll du bäddar in på webbplatser räknas inte in i lagringsutrymmet på Drive.

Bilder och annat innehåll som läggs till på en webbplats lagras på denna webbplats (det läggs inte till på Drive eller i andra produkter från Google).

Om du tar bort en webbplatsfil tas även innehållet på en webbplats bort. Separata kopior som lagras på Drive berörs inte.