Vereisten voor Google Sites

Dit artikel is bestemd voor beheerders van de nieuwe versie van Google Sites (knop Publiceren rechtsboven). Hulp voor beheerders van de klassieke versie van Google Sites.

Firewallinstellingen voor Sites

Als u wilt dat gebruikers in uw netwerk de nieuwe versie van Google Sites kunnen gebruiken, moeten uw firewallregels verbindingen via de volgende hosts en poorten toestaan. Anders worden gebruikers geblokkeerd of wordt de toegang tot deze services geweigerd.
  1. Alle hosts en poorten voor Drive en documenten.
  2. De volgende aanvullende hosts die HTTPS gebruiken (poort 443):
    • sites.google.com
    • www.google-analytics.com

Opmerking: Ingesloten websites worden alleen weergegeven als de ingesloten URL's worden toegevoegd aan de lijst met hosts die HTTPS gebruiken.

Opslaglimieten in Sites

Sites en de content die u insluit in sites, tellen niet mee voor uw Drive-opslaglimieten.

Afbeeldingen en andere items die aan een site worden toegevoegd, worden opgeslagen binnen de site (ze worden niet toegevoegd aan Drive of een ander Google-product).

Als u een site-bestand verwijdert, wordt de content binnen de site ook verwijderd. Dit heeft geen invloed op afzonderlijke exemplaren van de items die in Drive zijn opgeslagen.