Uw Chromebase koppelen

Chromebase voor vergaderingen instellen

Uw Chromebase kan worden geleverd met een VESA-compatibele montagesteun waarmee u hem aan de muur of uw eigen standaard kunt bevestigen.

Uw Chromebase for meetings-apparaat activeren:

1. Gebruik een paperclip om de 2-delige VESA-afdekking aan de achterkant van uw Chromebase los te maken. Draai de schroeven los met een standaard kruiskopschroevendraaier en verwijder de standaard.

2. Bevestig de montagesteun met de VESA-gaten aan de achterkant van uw Chromebase.

3. Volg de instructies bij de montagesteun om uw Chromebase te bevestigen aan uw Vesa-compatibele montagesteun.