Migrera från Outlook till Google Workspace

Så här kan du importera organisationens e-post, kalender, kontakter och annan data från Microsoft Outlook till Gmail i Google Workspace.

Innan du börjar

Se till att organisationen får meddelanden som skickas till gamla konton under migreringen till Google Workspace genom att be användarna att konfigurera automatisk vidarebefordran av e-post i Outlook. Mer information finns i Microsoft-dokumentationen.

Om du vill få nya Outlook-meddelanden i Gmail följer du stegen under Kontrollera e-post från andra konton.

Importalternativ

Om du vill …

Använd ...

Låta användarna migrera sin egen e-post, sin kalender och sina kontaktuppgifter.

Google Workspace Migration for Microsoft Outlook (GWMMO)

1. Konfigurera GWMMO för organisationen.

Du måste vara avancerad administratör för att använda den här produkten.

2. Informera användarna om hur GWMMO används.
Migrera e-post-, kalender- och kontaktdata åt användarna från PST-arkiv.

Google Workspace Migration for Microsoft Exchange (GWMME)

1. Migrera data från PST-filer.

Måste vara avancerad administratör för att använda den här produkten.

Endast för 1–20 användare:

1. Konfigurera GWMMO för organisationen.

Du måste vara avancerad administratör för att använda den här produkten.

2. Informera användarna om hur GWMMO används.

Låt användarna fortsätta använda Outlook och synkronisera e-post, kalendrar, kontakter, anteckningar och uppgiftsdata med sitt Google Workspace-konto.

Google Calendar Sync för Microsoft Outlook (GWSMO)

Relaterade ämnen

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.