Ik kan niet inloggen bij de Beheerdersconsole

Als u hulp nodig heeft bij het inloggen op uw persoonlijke Google-account (dit eindigt op @gmail.com), volgt u deze stappen.

Als u niet kunt inloggen bij de Google Beheerdersconsole voor een beheerd Google-account, zoals een Google Workspace- of Cloud Identity-account, kunt u het volgende doen.

Heeft u Google Workspace gekocht bij een reseller?

Als u Google Workspace koopt bij een reseller, stelt deze uw account in.

Vraag uw reseller om de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Google Workspace-beheerdersaccount.  Als u uw Google-service heeft gekocht bij een Google-reseller en vragen heeft over inloggen op uw account, neemt u contact op met de reseller voor hulp. Zie Contact opnemen met uw Google-reseller voor meer informatie.

Instructies of support voor bepaalde Google Workspace-resellers:

Alles uitvouwen  |  Alles samenvouwen

Foutmelding bij inloggen

'admin.google.com is alleen voor Google Workspace-accounts. U kunt niet inloggen op admin.google.com met een regulier Gmail-account.'

Als u deze foutmelding krijgt wanneer u probeert in te loggen bij de Beheerdersconsole, probeert u in te loggen met een persoonlijk Gmail-adres (dit eindigt op @gmail.com) of een account dat geen beheerd Google-account is. Gebruik een beheerdersadres dat is gekoppeld aan uw beheerde Google-account, zoals een Google Workspace- of Cloud Identity-account.

Optie 1: Inloggen in een incognitovenster

Als u een persoonlijk Gmail-account gebruikt op dezelfde computer als uw beheerde Google-account, opent u een incognitovenster om in te loggen bij de Google Beheerdersconsole:

1. Klik in de Chrome-browser op Meer .
  2. Selecteer Nieuw incognitovenster.
  3. Vul in het adresveld van het incognitovenster admin.google.com in en druk op Enter.

De inlogpagina van Google wordt geopend.

4. Vul uw beheerdersmailadres (eindigt niet op @gmail.com) en uw wachtwoord in.

Optie 2: Schakelen tussen accounts

Zo schakelt u tussen accounts:

1. Klik op Account toevoegen.
  2. Log in met uw beheerdersmailadres (eindigt niet op @gmail.com) en -wachtwoord.
'U bent terechtgekomen op een inlogpagina van een domein dat geen gebruikmaakt van Google Workspace'

Als u deze foutmelding ziet wanneer u inlogt bij de Beheerdersconsole, is het Google Workspace- of Cloud Identity-account gedeactiveerd of verwijderd.

U kunt geen gegevens herstellen van een verwijderd account. U kunt uw domein wel opnieuw aanmelden voor de Google-service:

1. Wacht 24 uur nadat uw account is verwijderd.
  2. Ga voor Google Workspace naar workspace.google.com om u opnieuw aan te melden.
Kan uw Google-account niet vinden

Het Google Workspace- of Cloud Identity-account bestaat niet of is niet beschikbaar.

Stap 1: Check de door u ingevulde tekst

Controleer of u uw gebruikersnaam en wachtwoord juist heeft ingevoerd bij het inloggen.

Als u rechtstreeks naar de Beheerdersconsole bent gegaan via de URL www.google.com/a/example, controleert u of u uw domeinnaam correct heeft gespeld in de adresbalk.

Stap 2: Log in met een ander domein

Sla deze stap over als u geen aanvullende domeinen heeft toegevoegd aan uw Google Workspace- of Cloud Identity-account.

U kunt niet inloggen bij de Beheerdersconsole met een adres dat bij een domeinalias hoort, zoals u@voorbeeld.com. Een domeinalias is een domeinnaam die als alternatief adres aan uw account is toegevoegd.

Log in plaats daarvan in met een gebruikersnaam die hoort bij het domein waarmee u uw account heeft gemaakt.

Meer informatie over domeinen en domeinaliassen.

Ik weet mijn beheerdersgebruikersnaam of -wachtwoord niet

Als u uw domein heeft aangemeld voor Google Workspace, Cloud Identity of een ander beheerd account, bent u een beheerder van dat account. Als u toegang wilt krijgen tot de Beheerdersconsole, moet u inloggen met uw beheerdersadres (de gebruikersnaam en het wachtwoord die u heeft gebruikt toen u zich aanmeldde).

Ik ben mijn beheerderswachtwoord vergeten

Optie 1: Een andere beheerder om hulp vragen

Als er nog iemand in uw organisatie een beheerdersaccount heeft, vraagt u die persoon uw wachtwoord te resetten.

Optie 2: Uw eigen beheerderswachtwoord resetten

Als niemand anders u kan helpen, doet u het volgende:

1. Ga naar admin.google.com.
  2. Als uw beheerdersgebruikersnaam nog niet op de inlogpagina staat, voert u deze in (bijvoorbeeld u@example.com). Klik op Volgende.
  3. Klik op Wachtwoord vergeten? en volg de instructies om uw wachtwoord te resetten.

Zie Uw beheerderswachtwoord resetten voor uitgebreide stappen.

Optie 3: U heeft Google Workspace gekocht bij een reseller

Als u Google Workspace koopt bij een reseller, stelt deze uw account in. Vraag uw reseller om de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw beheerdersaccount. Zie Contact opnemen met uw Google-reseller voor meer informatie.

Instructies of support voor bepaalde resellers:

Ik ben mijn beheerdersgebruikersnaam vergeten

Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres in het domein, zoals u@example.com (eindigt niet op @gmail.com). Ga als volgt te werk om uw gebruikersnaam op te halen:

1. Ga naar admin.google.com.
  2. Klik op de inlogpagina op E-mailadres vergeten? en volg de instructies om uw gebruikersnaam op te halen.
De oorspronkelijke beheerder heeft het bedrijf verlaten en niemand heeft toegang

Als u contact kunt opnemen met de oorspronkelijke beheerder, vraagt u deze om de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder. Als u geen contact met deze persoon kunt opnemen, moet u het formulier voor inlogproblemen bij de Google Beheerdersconsole invullen. U wordt gevraagd te bewijzen dat u de eigenaar bent van een gebruikersaccount en uw domein. Nadat u toegang heeft gekregen tot het account, raden we u aan herstelopties toe te voegen aan het account.

Als iemand anders uw domein heeft aangemeld voor Google-services, neemt u contact met diegene op en vraagt u deze persoon het account naar u over te zetten. Als u geen contact met deze persoon kunt krijgen, bekijkt u Ik kan me niet aanmelden voor een Google-service met mijn domein.

Ik kan nog steeds niet inloggen

Ik kan inloggen, maar ik zie de Beheerdersconsole niet

Als u probeert in te loggen bij de Beheerdersconsole via admin.google.com, maar u terechtkomt op workspace.google.com/dashboard, heeft u geen beheerdersrechten. Vraag een beheerder van uw account u beheerdersrechten te geven.

Meer informatie over beheerdersrechten.

Ik heb mijn wachtwoord gereset, maar ik kan niet inloggen omdat verificatie in 2 stappen aanstaat

Als u een beheerderswachtwoord heeft gereset maar niet kunt inloggen op uw Google Workspace-account omdat verificatie in 2 stappen aanstaat, volgt u de instructies op het scherm of vraagt u de persoon die het wachtwoord heeft gereset om een back-upverificatiecode.

Als deze opties niet werken, kunt u een supportaanvraag indienen. U wordt gevraagd te bewijzen dat u de eigenaar bent van uw domein door een CNAME-record toe te voegen aan de DNS-instellingen van uw domein en vragen over uw account te beantwoorden. Vul het formulier voor inlogproblemen bij de Google Beheerdersconsole in om een supportaanvraag te maken.

U moet de volgende informatie invullen op het formulier:

• De datum waarop het Google Workspace-account is gemaakt
  • Het oorspronkelijke secundaire e-mailadres dat is gekoppeld aan het Google Workspace-account van uw organisatie (het e-mailadres waarmee u zich heeft aangemeld voor Google Workspace)
  • Het Google-bestelnummer voor uw account (indien van toepassing)
  • Het aantal gebruikersaccounts dat u heeft gemaakt
  • Het factureringsadres van uw account
  • Het type en de laatste 4 cijfers van de creditcard die is gebruikt om Google Workspace te kopen
Ik kan niet inloggen met mijn beheerdersaccount

Als u geen toegang heeft tot de Beheerdersconsole met uw -account, logt u in als hoofdbeheerder.

Ik heb geen toegang meer tot de Beheerdersconsole

Als u of een andere beheerder contextbewuste toegangsniveaus heeft toegepast op de Beheerdersconsole, is er mogelijk een voorwaarde ingesteld waardoor u geen toegang meer heeft. Als u helemaal geen toegang meer heeft, neemt u contact op met Google Support via de Google Klantenserviceportal.

Google Support verwijdert al het beleid voor contextbewuste toegang dat wordt toegepast op de Beheerdersconsole, zodat u weer toegang krijgt. Deze actie heeft geen invloed op het beleid voor contextbewuste toegang voor andere apps (zoals Gmail of Agenda).

Opmerking: De hoofdbeheerder of reseller moet het beleid voor contextbewuste toegang opnieuw toepassen op de Beheerdersconsole, meteen nadat Google Support het beleid heeft verwijderd en de hoofdbeheerder of reseller weer toegang heeft gekregen.

Zie Niveaus voor contextbewuste toegang toewijzen aan de Beheerdersconsole voor meer informatie.

Ik weet mijn gebruikersnaam en wachtwoord, maar ik kan nog steeds niet inloggen bij de Beheerdersconsole

Probeer deze suggesties om het probleem op te lossen:

• Log in vanuit een nieuw browsertabblad.
  • Maak een nieuw browserprofiel. Ga naar Een nieuw profiel toevoegen voor de Chrome-browser.
  • Log in op een ander apparaat of in een andere browser.
  • Gebruik een sessie voor privé browsen. Ga naar Privé browsen voor de Chrome-browser.
  • Wis het cachegeheugen en de cookies.

Een supportaanvraag indienen Ga naar Over de Klantenserviceportal voor meer informatie.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.