Content opnieuw migreren met GSMMO

Als bepaalde content niet is gemigreerd met G Suite Migration voor Microsoft® Outlook® (GSMMO), kunt u nog een migratie uitvoeren om de gegevens opnieuw te migreren.

Waar vind ik informatie over welke berichten niet zijn gemigreerd?

U vindt deze informatie in het Statuslogboekbestand. Deze staat in een van de volgende mappen:

• %localappdata%\Google\Google Apps Migration\Tracing\ClientMigration\Status
  • C:\Users\uw_gebruikersnaam\AppData\Local\Google\Google Apps Migration\Tracing\ClientMigration\Status

In het Statuslogboekbestand vindt u informatie over de migratie, zoals:

Veldnaam Omschrijving
FailCount value Aantal mislukte berichten
MessageTo E-mailadres van geadresseerde
MessageFrom E-mailadres van afzender
MessageSubject E-mailberichtonderwerp
MessageAttachments Naam van bijlage bij e-mail
ErrorMessage Reden dat migratie is mislukt

Hoe kan ik content opnieuw migreren met GSMMO?

Volg deze stappen om content opnieuw te migreren:

1. Open GSMMO.
  2. Selecteer op het scherm Gebruikersprofiel de optie Alle gegevens migreren en klik op Volgende.
  3. Vink op het scherm Migratie-instellingen alleen het vakje aan voor E-mailberichten.
  4. Klik op Migreren.