Ideeën indienen voor Google Workspace

Als u een idee heeft voor een Google Workspace-product, kunt u dit indienen in Functie-ideeën in de Google Workspace-community voor beheerders. Andere communityleden kunnen uw ideeën zien en er een stem omhoog aan geven of erop reageren als ze het een goed idee vinden.

Wie kan een functie-idee indienen?

Beheerders en gebruikers in uw organisatie met een beheerd Google-account, zoals Google Workspace of Cloud Identity, en partners met een volledig contract kunnen een functie-idee indienen.

Een functie-idee indienen

Belangrijk: Voordat u functie-ideeën kunt zien of indienen, moet het beheerdersteam van de community uw gebruikersnaam en wachtwoord controleren. Het kan tot 2 werkdagen duren voordat u toegang krijgt tot functie-ideeën.

1. Ga naar Functie-ideeën en klik bovenaan op Inloggen om een vraag te stellen.
  2. Log in en klik op Verzoek indienen om lid te worden.
  3. Zoek op de pagina Functie-ideeën of het idee al bestaat. Of klik bij Ideeën per productcategorie op een idee om te controleren of het idee al is gepost.
  4. Als u een idee ziet dat op het uwe lijkt, kunt u dit idee een stem omhoog geven in plaats van het idee nogmaals te posten.
  5. Als uw idee nog niet bestaat, klikt u op Een functie indienen en vult u de informatie over de functie in.
  6. Voeg een productcategorie toe om uw functie-idee makkelijker te kunnen vinden.
  7. Klik op Posten.

Post geen functie-ideeën buiten Functie-ideeën. Ideeën die onjuist zijn gepost, kunnen worden verwijderd.