Meddelanden avvisas i grupper med avstängda medlemmar

Den här sidan är till för administratörer. Om du vill hantera grupper för ditt eget konto besöker du hjälpen om Google Grupper.

Meddelanden från grupper studsar automatiskt när mer än 66 % av medlemmarna i gruppen stängs av.

Ta bort avstängda medlemmar från en grupp

Om du tar bort en medlem från en grupp får de inte längre e-post som är adresserad till gruppen. Om du tar bort en medlem tar du inte bort användarens konto.

Om du tar bort gruppägaren fungerar gruppen fortfarande. Som administratör kan du hantera gruppen eller överlåta äganderätten till en annan användare.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Katalogföljt avGrupper.
  3. Klicka på en grupps namn följt avMedlemmar.
  4. Välj ett av följande alternativ:
    • Ta bort en medlem — peka på medlemmen och klicka på Ta bort
    • Ta bort flera medlemmar — markera rutorna bredvid medlemmarna och klicka på Ta bort medlemmar .
  5. Klicka på Ta bort medlemmar för att bekräfta.

Bästa metoder

• Se till att ett stort antal avstängda användare inte finns kvar i grupper på obestämd tid.
  • Ta bort avstängda användare från grupper som en del av uppsägningsprocessen.
  • Informera om bästa metoder för gruppägare och chefer i organisationen.