Visa aktiviteter i administratörskonsolen på iOS-enheter

För närvarande endast tillgängligt för huvudadministratörer.

Om du är avancerad administratör kan du använda Google Admin-appen på din Apple® iOS®-enhet för att se vilka åtgärder som utförs av administratörer på Googles administratörskonsol, till exempel att lägga till eller ta bort användare, ändra lösenord, tilldela roller och så vidare.

Visa aktiviteter

1. Öppna appen Google Administratörskonsol . Konfigurera nu.
  2. Du kan behöva byta till huvudadministratörskontot genom att trycka på Meny följt av nedåtpilen .
  3. Tryck på Meny följt av Granskningsloggar.

De senaste aktiviteterna visas högst upp i listan.