Skicka felrapporter för GWMMO

Google Workspace Migration for Microsoft Outlook

Du kan hjälpa till att förbättra Google Workspace Migration for Microsoft Outlook (GWMMO) genom att välja att skicka kraschrapporter till Google.

Hur aktiverar jag felrapporter?

Markera rutan Skicka kraschrapporter och användningsstatistik till Google när du konfigurerar GWMMO. Om GWMMO kraschar samlar vi data som kan hjälpa oss förbättra det och förhindra att problemet uppstår igen.

Vad ingår i en kraschrapport?

Den här rapporten kan innehålla personlig data och systeminformation, till exempel:

• Ditt namn eller din e-postadress
  • Den version av GWMMO du använder
  • Eventuella anknutna filer och tjänster som kördes när GWMMO kraschade
  • Data som bearbetades under kraschen, vilket kan omfatta kontakt- eller meddelandeinformation

Visa dina kraschrapporter

Varje kraschrapport som skickas till oss lagras i en fil på din dator. Så här öppnar du rapporterna och ser exakt vilka data vi får från dig:

1. Öppna C:\Users\ditt-användarnamn\AppData\Local\Temp (eller %TEMP%).
  2. Öppna filen i en textredigerare. Namnet på kraschrapporten ska motsvara ID.dmp, där ID är krasch-id:t.

Välj att inte skicka felrapporter

Välj ett alternativ om du vill sluta skicka kraschrapporter:

• GWMMO-gränssnitt – avmarkera kryssrutan Skicka kraschrapporter till Google.
  • Kommandorad – på kommandoraden ClientMigration.exe anger du --nocrash_reporting.

Mer information finns i Köra migreringar från kommandoraden.

• Microsoft Windows-register – slutför följande steg:

Om du kör en 32-bitars version av Outlook på en 64-bitars version av Windows skapar du den här registernyckeln på rätt plats för 32-bitarsprogram. Mer information finns i Konfigurera alternativ via registret.

1. Klicka på Windows System följt av Kör på Start-menyn.

Du kan även trycka på Windows-tangenten + R.

2. I rutan Kör anger du regedit.
    3. Klicka på OK.
    4. Till vänster om registret navigerar du till mappen HKEY_CURRENT_USER\Software\Google\Update\ClientState\{7DF3B6EE-9890-4307-BDE5-E1F3FCB09771} .
    5. Till höger om registret högerklickar du på usagestats och klickar sedan på Ändra.
    6. I rutan Redigera 32-bitarsvärde (DWORD) under Värdedata anger du 0.
    7. Klicka på OK.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.