Crashrapporten verzenden voor GSMMO

U kunt ons helpen G Suite Migration for Microsoft® Outlook (GSMMO) te verbeteren, door crashrapporten te verzenden naar Google. Als u uw profiel maakt in G Suite Sync for Microsoft Outlook kunt u het vakje Crashrapporten en gebruiksstatistieken verzenden aanvinken, of u kunt dit vakje aanvinken in GSMMO als u de zelfstandige versie gebruikt. Als GSMMO crasht, verzamelen we gegevens die ons kunnen helpen het programma te verbeteren en ervoor te zorgen dat het probleem zich niet opnieuw voordoet.

Crashrapporten

Er wordt een crashrapport verzonden naar Google als GSMMO onverwacht afsluit tijdens het gebruik ervan. Dit rapport kan persoonlijke gegevens en informatie over uw systeem bevatten, zoals:

• Uw naam of e-mailadres
  • De versie van GSMMO die u gebruikt
  • Eventuele verbonden bestanden en services die in gebruik waren toen GSMMO crashte
  • Gegevens die op het moment van de crash werden verwerkt. Deze kunnen contact- of e-mailgegevens bevatten

Uw crashrapporten weergeven

Elk crashrapport dat naar ons wordt verzonden, wordt in een bestand op uw computer opgeslagen. Volg deze stappen om de rapporten te openen en te zien welke gegevens we precies van u ontvangen:

1. Ga naar C:\Users\uw_gebruikersnaam\AppData\Local\Temp (of %TEMP%).
  2. Open het bestand in een tekstbewerker.

Afmelden voor het verzenden van crashrapporten

Als u geen crashrapporten meer wilt verzenden, voert u een van de volgende acties uit:

• Haal het vinkje weg voor Crashrapporten verzenden in de GSMMO-gebruikersinterface.
  • Voeg in de opdrachtregel ClientMigration.exe het argument --nocrash_reporting toe.
  • Pas uw Microsoft® Windows®-register aan door de volgende stappen uit te voeren:
    1. Klik in het startmenu van Windows op Uitvoeren en voer regedit in.
    2. Ga aan de linkerkant van het register naar de map HKEY_CURRENT_USER\Software\Google\Update\ClientState\{7DF3B6EE-9890-4307-BDE5-E1F3FCB09771}.
    3. Klik aan de rechterkant van het register met de rechtermuisknop op usagestats en klik op Bewerken.
    4. Voer 0 in onder Waarde gegevens en klik op OK.

Opmerking: als u een 32-bits versie van Outlook® gebruikt op een 64-bits versie van Windows moet u deze registersleutel maken op de juiste locatie voor 32-bits toepassingen. Zie voor meer informatie de instructies voor het gebruik van het Windows-register op Beperkingen en opties configureren via het register.