Hoe gebruikers hun eigen gegevens kunnen migreren

In sommige gevallen kunnen uw gebruikers hun eigen e-mails, contacten en agendagegevens migreren vanuit uw oude omgeving (de omgeving van waaruit u gegevens migreert). Het overlaten van de migratie aan gebruikers werkt goed als de meeste gegevens lokaal zijn opgeslagen en wordt vaak gedaan als uw oude systeem gebruik maakt van het POP-protocol voor e-mails. Gebruikers kunnen gegevens op hun eigen tempo migreren, zonder dat hiervoor technische kennis nodig is. Training en ondersteuning worden aangeboden.

De migratietools hieronder zijn bedoeld om te worden uitgevoerd door individuele gebruikers. Bepaalde tools moeten echter eerst worden ingesteld door een beheerder. Zie De gegevens van uw organisatie migreren naar G Suite voor tools die volledig worden uitgevoerd door een beheerder en waarvoor gebruikers niets hoeven te doen.
Uw oude omgeving Wat wordt gemigreerd? G Suite-migratietool
Microsoft® Outlook® in Windows® E-mails, contacten, agenda's G Suite Migration for Microsoft Outlook (GSMMO)

Een beheerder moet eerst e-mailuploads inschakelen in de beheerdersconsole.

Personal storage table-bestanden (PST) E-mails, contacten, agenda's G Suite Migration for Microsoft Outlook (GSMMO)

Een beheerder moet eerst e-mailuploads inschakelen in de beheerdersconsole.

Webmailaccounts, zoals Yahoo!®, Apple® iCloud® en AOL® E-mails, contacten E-mails bekijken uit andere accounts

Een beheerder moet eerst e-mailuploads inschakelen in de beheerdersconsole.

Gmail-accounts of niet-Gmail-accounts, inclusief POP-accounts E-mails E-mails bekijken uit andere accounts
Gmail-accounts of niet-Gmail-accounts op een Mac® E-mails E-mails bekijken uit andere accounts