Migrera organisationens data till G Suite

Dessa migreringsguider hjälper dig att importera organisationens data, till exempel e-post, kalendrar kontakter, mappar, filer och behörigheter, till G Suite.

Var är din data nu?

Företagsservrar

Välj den server där dina gamla konton finns.

Samarbetsverktyg

Välj plats för dina samarbetsdokument.

Filsystem

Välj plats för dina gamla filer.

Microsoft Outlook

Mer information finns i Migrera från Outlook® till G Suite.

Gmail- eller webbmailkonton

Välj det här alternativet om din organisation använder e-post i en webbläsare, till exempel:

• Gmail.com
  • Webmail-tjänster som använder POP3, till exempel Yahoo!®, Apple® iCloud® och AOL®
  • Ett annat G Suite-konto
  • Internetleverantörer (ISP) som använder IMAP, som GoDaddy®, Rackspace®, 1&1® eller Bluehost®.

Mer information finns i Migrera från Gmail eller webbmail till G Suite.

Hjälp mig att välja rätt verktyg för mitt företag

Mer information finns i produktmatrisen över migreringsverktyg för G Suite

Se även