Bästa sättet att flytta data

När du väljer det bästa sättet att flytta e-post, kontakter och kalenderuppgifter till ditt nya G Suite-konto, ska du tänka på organisationens storlek och komplexitet och var din data lagras för närvarande.

Välj det bästa importverktyget

• Enkla importalternativ

Om du är en enskild användare eller har färre än 20 användare inom organisationen kan du använda ett enkelt importalternativ.
  • Alla migreringsverktyg

Om du har många användare eller för närvarande använder Microsoft® Exchange finns det olika migreringsverktyg att välja mellan.

Mer hjälp med konfigurationen

Om du vill ha mer hjälp med övergången till G Suite läser du om att planera implementeringen.