De gegevens van uw organisatie migreren naar Google Workspace

In deze migratiehandleidingen leest u hoe u de gegevens van uw organisatie, zoals e-mails, agenda's, contacten, mappen, bestanden en rechten, kunt migreren naar Google Workspace.

Waar bevinden uw gegevens zich nu?

Microsoft Outlook

Zie Migreren van Outlook naar Google Workspace voor meer informatie.

Gmail- Google Workspace- of webmailaccounts

Kies deze optie als uw organisatie e-mail in een webbrowser gebruikt, zoals:

• Gmail (@gmail.com)
  • Een ander G Suite- of Google Workspace-account
  • Een webmailprovider die het IMAP-protocol gebruikt, zoals 1&1 IONOS, AOL, Apple iCloud, Bluehost, Yahoo! of Zoho

Zie Migreren van Gmail of webmail naar Google Workspace voor meer informatie.

Zakelijke server

Kies de server waarop uw oude accounts staan:

Samenwerkingsproducten

Kies de locatie van uw samenwerkingsdocumenten:

Bestandssystemen

Zie Gegevens migreren vanuit fileshares voor meer informatie.

Andere migratieopties

Google Workspace biedt verschillende migratieproducten voor beheerders en eindgebruikers. Bekijk de migratieproductmatrix voor meer informatie over migraties vanuit andere gegevensbronomgevingen, zoals Mozilla Thunderbird MBOX-archieven en Apple Agenda (iCal).

Gerelateerde onderwerpen

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.