Borttagna och återskapade användare får inga händelseaviseringar

Google tilldelar ett unikt internt id till alla användare som du skapar. När du raderar och återskapar ett användarkonto sker ingen koppling av händelser som den ursprungliga användaren bjudits in till för det nya användarkonto.

Eftersom den nya användaren har ett annat Google-id får användaren inga kalenderaviseringar när arrangören ändrar den ursprungliga kalenderhändelsen.

Lösning

Undvik att ta bort och återskapa användare.

Om du återskapar ett konto och dess användarnamn hade befintliga händelser korrigeras inte händelsen genom att du tar bort inbjudan för den återskapade användaren och bjuder in hen på nytt. Börja om med en ny händelse och bjud in den nya användaren.