Gebruikers die zijn verwijderd en opnieuw zijn gemaakt, krijgen geen afspraakmeldingen

Google wijst een unieke interne ID toe aan elke gebruiker die u maakt. Als u een gebruikersaccount verwijdert en weer opnieuw maakt, worden afspraken waarvoor de oorspronkelijke gebruiker was uitgenodigd, niet gekoppeld aan het nieuwe gebruikersaccount.

Omdat de nieuwe gebruiker een andere Google-ID heeft, krijgt deze geen agendameldingen als de organisator de oorspronkelijke agenda-afspraak wijzigt.

Oplossing

We raden u aan gebruikers niet te verwijderen en opnieuw te maken.

Als u een account opnieuw maakt en er bestaande afspraken zijn voor de gebruikersnaam, helpt het niet om de uitnodiging van de gebruiker in te trekken en deze opnieuw uit te nodigen. U moet een nieuwe afspraak maken en de nieuwe gebruiker daarvoor uitnodigen.