Goedgekeurde video's bekijken voor uw organisatie

Als beheerder kunt u de toegang tot YouTube-video's en -kanalen beperken voor gebruikers op uw werk of school en contentgoedkeurders instellen.U kunt een lijst met goedgekeurde video's bekijken in de Beheerdersconsole. U kunt zien wie elke video heeft goedgekeurd, goedkeurders e-mailen en video's verwijderen uit de lijst met goedgekeurde video's.
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op de homepage van de beheerdersconsole naar Appsand thenAanvullende Google-servicesand thenYouTube.
  3. Klik op Instellingen voor content.
  4. Klik in het gedeelte Goedgekeurde video's op Goedgekeurde video's weergeven.
  5. Als u een video uit de lijst wilt verwijderen, klikt u op Verwijderen "". Als u een goedkeurder wilt e-mailen, klikt u op de naam van de goedkeurder.