Activiteiten in de beheerdersconsole bekijken op een Android-apparaat

Als beheerder van uw organisatie kunt u de Google Beheerdersconsole-app op uw Android-apparaat gebruiken om acties te bekijken die zijn uitgevoerd door beheerders in de Google-beheerdersconsole, zoals gebruikers toevoegen of opschorten, wachtwoorden wijzigen en rollen toewijzen.

1. Open de Google Beheerdersconsole-app .
  2. Schakel indien nodig naar uw beheerdersaccount: tik op Menu and then pijl-omlaag om een ander account te kiezen.
  3. Tik op Menu and then Controlelogboeken.

Hiervoor is het beheerdersrecht Rapporten vereist.

De meest recente activiteiten staan bovenaan de lijst.