Meldingen van de Google Beheerdersconsole-app beheren op Android-apparaten

Als u de Google Beheerdersconsole-app wilt gebruiken of beheren, moet u inloggen met een beheerdersaccount.

1. Open de Google Beheerdersconsole-app .
  2. Schakel indien nodig naar uw beheerdersaccount: tik op Menu and then pijl-omlaag om een ander account te kiezen.
  3. Tik op Menu and then Instellingen.
  4. Tik onder Algemene instellingen op de knop om geluidsmeldingen in of uit te schakelen. Indien het geluid is ingeschakeld, kunt u verdere opties selecteren.