Wie is mijn beheerder?

Korte definitie: Een persoon die Google-services of apparaten beheert voor een bedrijf, school of groep.

Iemand binnen uw bedrijf, school of groep

Als u Google-services gebruikt via een bedrijf, school of andere groep, heeft u waarschijnlijk een beheerder die uw account of Chrome-apparaat heeft ingesteld. Deze persoon bepaalt ook welke services u kunt gebruiken. Omdat de beheerder deel uitmaakt van uw organisatie, en niet van Google, kunnen we u niet vertellen wie deze persoon precies is. Hier volgen echter enkele ideeën voor bij wie u terecht kunt.

Uw beheerder kan zijn:

• De persoon van wie u uw gebruikersnaam (zoals naam@bedrijf.com) heeft ontvangen.
    • Iemand binnen uw IT-afdeling of helpdesk (in een bedrijf of school)
    • De persoon die uw e-mailservice of website beheert (in een klein bedrijf of een club)

Ik ben een beheerder

Als u beheerder bent van een werk-, school- of groepsaccount (u bent bijvoorbeeld aangemeld voor een G Suite-account) en uw wachtwoord bent vergeten, bekijkt u Uw beheerderswachtwoord opnieuw instellen.

@gmail.com-account heeft geen beheerder

Als het account waarbij u hulp wilt ontvangen op @gmail.com eindigt, wordt uw account niet beheerd door een beheerder. Uw account is niet gekoppeld aan een bedrijf, school of organisatie. In plaats daarvan is het een gratis Google-account dat u zelf kunt beheren.

Bekijk U kunt niet inloggen op uw Google-account voor hulp bij het inloggen op uw gratis gmail.com-account.