De klassieke versie van Hangouts instellen voor Google Workspace

Als u een beheerder bent en de klassieke versie van Hangouts wilt gaan gebruiken met uw team, bekijkt u de aanbevolen stappen hieronder om aan de slag te gaan.

Doe het volgende als beheerder:

1. De klassieke versie van Hangouts inschakelen in Google Workspace

Als u wilt dat gebruikers kunnen chatten in de klassieke versie van Hangouts, schakelt u de klassieke versie van Hangouts in.

Nieuwe organisaties en gebruikers moeten de nieuwe Google Chat gebruiken. Bekijk de eenvoudige snelstartgids.

2. De klassieke versie van Hangouts installeren op al uw apparaten

Installeer de app van de klassieke versie van Hangouts op uw mobiele en desktopapparaten, zodat u altijd en overal toegang hebt tot de klassieke versie van Hangouts.

3. De chatgeschiedenis aan- of uitzetten voor gebruikers

Stel de standaardoptie voor de chatgeschiedenis in en bepaal of gebruikers de instelling voor de chatgeschiedenis voor elk gesprek kunnen wijzigen.

4. Uw gebruikers van de klassieke versie van Hangouts support geven

Zorg dat uw gebruikers van de klassieke versie van Hangouts de informatie hebben die ze nodig hebben om aan de slag te gaan.