Veelgestelde vragen over de klassieke versie van Hangouts voor beheerders

Werkt de klassieke versie van Hangouts met Google Vault?

Ja. Google Vault ondersteunt berichten in de klassieke versie van Hangouts die worden bewaard als de chatgeschiedenis is ingeschakeld.

• Berichten in de klassieke versie van Hangouts waarvoor de geschiedenis is ingeschakeld (gearchiveerde berichten) worden bewaard volgens de bewaarplichten en bewaarregels in Google Vault. Gearchiveerde berichten kunnen voor eDiscovery-doeleinden worden doorzocht en geëxporteerd, en er kan een bewaarplicht op worden geplaatst.
  • Kort nadat een bewaarperiode is verlopen, worden gearchiveerde berichten definitief verwijderd uit de klassieke versie van Hangouts en de Gmail-mailbox van de gebruiker. Berichten kunnen niet meer worden doorzocht of geëxporteerd door Vault-gebruikers met de juiste rechten.

Meer informatie

Wordt de klassieke versie van Hangouts ondersteund op mobiele Android- of iOS-apparaten? Voor het delen van foto's in de klassieke versie van Hangouts is Google Foto's vereist

Als u de functie voor het delen van foto's wilt gebruiken in de klassieke versie van Hangouts, moet u de service Google Foto's inschakelen in de Beheerdersconsole.

Opmerking: Google Foto's is een aanvullende service die niet onder de voorwaarden van de Google Workspace-accountovereenkomst valt.