De klassieke versie van Hangouts installeren op al uw apparaten

U kunt chatten met één collega of een grotere groep collega's via verschillende apps en methoden.  Installeer een of meer van de volgende programma's op de gewenste apparaten.

De klassieke versie van Hangouts gebruiken in de Chrome-webbrowser

Als u de klassieke versie van Hangouts rechtstreeks vanaf uw bureaublad wilt gebruiken, installeert u de Chrome-extensie voor de klassieke versie van Hangouts. Het icoon voor de klassieke versie van Hangouts wordt rechtsboven in de Chrome-browser weergegeven.

Als er een chat binnenkomt, verschijnt er een venster rechtsonder op uw scherm.

1. Open een Chrome-browser.
  2. Ga naar de Chrome-extensie.
  3. Klik op + Gratis.
  4. Klik op Toevoegen.
De desktop-app voor de klassieke versie van Hangouts downloaden

Installeer de desktop-app voor de klassieke versie van Hangouts op uw ChromeOS- of Windows-computer om berichten te verzenden, video- en telefoongesprekken te voeren en foto's te delen. Meer informatie

1. Open een Chrome-browser op uw ChromeOS- of Windows-computer.
  2. Ga naar de app voor de klassieke versie van Hangouts.
  3. Klik op + Gratis.
  4. Klik op Toevoegen.
  5. Volg de instructies op het scherm.
De klassieke versie van Hangouts instellen op uw mobiele apparaten

Nu u de klassieke versie van Hangouts heeft ingesteld voor uw computer, downloadt u de Android- of iOS-app op uw mobiele apparaten, zodat u ook onderweg kunt chatten.