Återställa ett avstängt kontrakt med årsavgift

Gäller för Google Workspaceoch Cloud Identity Premium.

Om du valde att inte förnya ditt kontrakt med årsavgift stängs din tjänst av när kontraktstiden upphör. Du kan återställa tjänsten och förnya ditt kontrakt genom att aktivera automatisk förnyelse på Googles administratörskonsol.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Om ett felmeddelande visas klickar du på Åtgärda detta.

Om inget meddelande visas klickar du på menyn på administratörskonsolens startsidaföljt avFaktureringföljt avPrenumerationer

3. Klicka på din prenumeration.
  4. I det utökade avsnittet bredvid Alternativ för förnyelse klickar du på Ändra.
  5. Välj Förnya mitt kontrakt automatiskt.
  6. Klicka på Spara.

När du har aktiverat automatisk förnyelse återställs din tjänst.