Automatische synchronisaties plannen

Nadat u een geslaagde handmatige synchronisatie heeft uitgevoerd in Google Cloud Directory Sync (GCDS), kunt u plansoftware van derden gebruiken om toekomstige synchronisaties automatisch uit te laten voeren.

U kunt ook synchroniseren via de opdrachtregel.

Over automatische synchronisaties

In de meeste gevallen wordt een automatische synchronisatie elk uur tot elke zes uur uitgevoerd. De exacte tijd hangt af van het aantal gebruikers dat u heeft en hoe vaak deze moeten worden geüpdatet.

Hoe u de synchronisaties inplant, hangt af van uw besturingssysteem:

• Gebruik in Microsoft Windows de Task Scheduler-tool.
  • Update in Linux het crontab-bestand.
Opmerking: Deze tools zijn producten van derden en worden niet ondersteund door Google. Als u problemen met deze tools wilt oplossen, moet u contact opnemen met uw systeembeheerder.

Volgende stappen

Monitor alle synchronisaties door regelmatig te controleren of u een meldingsbericht heeft ontvangen. Zie Uw meldingen instellen voor meer informatie.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.