Synkroniseringsalternativ för GCDS

När du har gjort konfigurationen i Google Cloud Directory Sync (GCDS) är du redo att synkronisera. Kör en testsynkronisering innan du faktiskt synkroniserar data.

Innan du börjar

Ställ in en synkronisering i konfigurationshanteraren. Mer information finns i Konfigurera synkronisering med konfigurationshanteraren.

Steg 1: Testa konfigurationen

Kontrollera att konfigurationen är korrekt konfigurerad genom att köra en simulerad synkronisering. Mer information finns i Verifiera dina synkroniseringsinställningar.

Steg 2: Kör en manuell synkronisering

Testa processen och konfigurationen genom att först köra en manuell synkronisering. Mer information finns i Utföra en manuell synkronisering.

Steg 3: Konfigurera automatiska synkroniseringar

Om du är nöjd med resultatet av den manuella synkroniseringen ställer du in automatisk schemaläggning för framtida synkroniseringar. Du kan ställa in automatiska synkroniseringar på två sätt:

• Automatisera synkroniseringar från kommandoraden
  • Använda programvara från tredje part

Mer information finns i Schemalägga automatiska synkroniseringar.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.