Ändra standardtidszonen för nya användare

När en ny användare loggar in på sitt Google Workspace-konto baseras tidszonen på användarens plats. Du kan ställa in en annan standardtidszon för nya användare på administratörskonsolen.

Om inställningar för tidszon

Standardinställningen för tidszonen gäller enbart nya användarkonton. Befintliga användare behåller den aktuella tidszonen.

Om du ställer in en tidszon kan du inte ändra tillbaka till att använda tidszoner baserat på användarens plats. Du kan bara fortsätta att ändra standardtidszonen.

Användarna kan ändra tidszoner för vissa tjänster. Det kan vara en god idé att dela följande information med användarna:

Ange en standardtidszon

Varning! Om du ställer in en standardtidszon kan du inte återgå till en tidszon baserat på användarens plats. Du kan bara fortsätta att ändra standardtidszonen.
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Kontoföljt avKontoinställningarföljt avProfil.
  3. Klicka på Tidszon.
  4. Bredvid Välj land klickar du på nedåtpilen och väljer ett land eller en region.
  5. Bredvid Välj tidszon klickar du på nedåtpilen och väljer en standardtidszon.
  6. Klicka på Spara.