Återställa en avstängd prenumeration

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Om du köpte din tjänst från en återförsäljare går du hit istället  |  Har jag en återförsäljare?

Om du loggar in på Googles administratörskonsol och ser att organisationens Google Workspace-prenumeration har stängts av så kan du återställa tjänsten på följande sätt.

Så här återupptar du tjänsten om …

Månadens betalning misslyckades

Om vi inte kan debitera ditt faktureringskonto för en månadsbetalning och du inte åtgärdar problemet inom 30 dagar stänger vi av dina tjänster.

Den kostnadsfria provperioden har löpt ut

Om du inte ställer in fakturering innan den kostnadsfria provperioden har löpt ut stänger vi av tjänsten tills du har gjort det det.

Årskontraktet inte har förnyats

(Enbart kunder med årsavgift.) Om du inte förnyar årskontraktet stänger vi av tjänsten tills du återställer kontraktet.

Domänregistrering via Google har löpt ut

Om du har köpt din domän via Google och hanterar domänförnyelser på administratörskonsolen kan tjänsten stängas av om du låter den årliga domänregistreringen löpa ut. Om du inte förnyar snabbt riskerar du också att tappa äganderätten för din domän:

Lagringsgränsen har överskridits

Om du använder mer lagringsutrymme än du är berättigad till baserat på din prenumeration och antalet användare stänger vi av tjänsten inom 30 dagar.

Om du vill ta bort en annan typ av avstängning följer du instruktionerna som visas på administratörskonsolen.

Undvik framtida betalningsfel