Vad synkroniseras?

Google Cloud Directory Sync

När du är redo att synkronisera data med Google Cloud Directory Sync (GCDS) använder du dessa tabeller för att avgöra vilka användare, alias, grupper och annan data du vill inkludera.

Grupper och organisationsenheter  |  Användare  |  Kalender  |  Kontakter  |  Lösenord

Grupper och organisationsenheter

LDAP-funktioner som stöds Synkroniseras med …
Organisationsenheter

Organisationsenheter

Mer information finns i Ange synkroniseringsregler för organisationsenheterna.

E-postlistor Grupper

Du kan använda Google Grupper för att styra åtkomsten till webbplatser och dokument. Mer information finns i Synkronisera e-postlistor med Google Grupper.

Google-användare kan skapa privata, användarhanterade grupper som inte synkroniseras av GCDS.

Funktion för grupper som inte stöds

GCDS synkroniserar inte säkerhetsgrupper.

Användare

Du kan också använda ett anpassat schema för att synkronisera olika typer av användardata, till exempel en specifik organisationsenhet. Mer information finns i Synkronisera anpassade användarfält med ett anpassat schema.

LDAP-funktion som stöds Synkroniseras med …
Användare Användare

Du kan ange attribut som GCDS använder vid synkronisering av användare. Mer information finns i Definiera användarlistan.

Användaralias E-postalias

Du kan synkronisera flera användarattributattribut med e-postalias för Google.

Utökad användarinformation Användarprofil

Telefonnummer, adresser och annan utökad LDAP-information kan synkroniseras med en Google-användares profil. Mer information finns i Bestäm vilken användarprofilinformation som ska synkroniseras.

Kalender

LDAP-funktion som stöds Synkroniseras med …
Rum Kalenderresurser

Kalenderresurser, till exempel mötesrum, kan synkroniseras. Mer information finns i Definiera kalenderinställningar.

Kontakter

LDAP-funktion som stöds Synkroniseras med …
Kontakter Delade externa kontakter

Funktion för kontakter som inte stöds

GCDS synkroniserar inte personliga kontakter. Om du vill använda en alternativ migreringsprodukt för kontakter kan du gå till Migrera organisationens data till Google Workspace.

Lösenord

LDAP-funktion som stöds Synkroniseras med …
Lösenord Lösenord (Alla lösenordsformat stöds inte. Mer information finns i Ytterligare användarattribut.)

Om du använder Active Directory kan du synkronisera användarlösenord med Password Sync. Mer information finns i Synkronisera lösenord med Active Directory.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.