Arbetar du med kollegor både på distans och på kontoret? Så här jobbar du bäst i hybridmiljöer.

Slå på eller av konversationshistorik

Om Google Grupper inte är tillgängligt för ditt jobb- eller skolkonto ber du administratören att aktivera Groups for Business. ” ”
Aktivera konversationshistoriken så att medlemmarna kan visa inlägg i Google Grupper när som helst.

Gruppägare och gruppansvariga kan aktivera eller inaktivera funktionen för var och en av grupperna.

• – medlemmar som väljer att få uppdateringar via e-post kan läsa och svara på inlägg med hjälp av Google Grupper online, e-post eller båda. Om de väljer bort uppdateringar via e-post får de åtkomst till inläggen online.
  • Av – gruppmedlemmar kan få åtkomst till gamla inlägg (de som lades till i historiken innan funktionen stängdes av) online. Nya inlägg visas inte i historiken. Gruppmedlemmar som har valt att få uppdateringar via e-post kan läsa och svara på dem via e-post. Användare som väljer bort e-postuppdateringar får åtkomst till befintliga inlägg men kan inte se nya inlägg.

Slå på eller av konversationshistorik

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Klicka på Gruppinställningarföljt avInläggspolicy.
  4. Under Konversationshistorik väljer du om du vill slå eller Av funktionen.
  5. Klicka på Spara ändringar.